Barnkalas med LAN-party i Luleå

Barnkalas med LAN-party i Luleå

Börjar födelsedagsbarnet bli för stort för kalas på lekland? Vi erbjuder LAN-party för alla åldrar. Spelen kan anpassas till deltagarnas ålder och vi ordnar fika och mat efter önskemål. När du bokar barnkalas hos oss hjälper vi till att hitta ett spel som passar. Vi fokuserar på spel som främjar samarbete och laganda.

Kom ihåg att datorspelande inte bara är för killar. Enligt en stor amerikansk undersökning som gjordes nyligen är hela 48 procent av alla ”gamers” tjejer eller kvinnor. Dessutom är det hög tid att slå hål på myten om den asociala ”gamern”. På våra barnkalas ser vi till att skapa en social och positiv miljö där det även blir en tid borta från skärmen.

Vi finns på Storgatan 29 i Luleå. 

Kalaspaket (6-12 år): Här ingår 2 timmar handledd speltid där vi hjälper er att komma igång och är extra behjälpliga vid frågor eller funderingar under hela kalaset. I detta paketet ingår även en valfri burk läsk per barn och om så önskar lägger vi på ett matpaket med pizza. Pris: 175kr per barn.

Födelsedagspaket: (13+): Spela från öppning till stängning, här hjälper vi er med att komma igång men ni förväntas vara mer erfarna gamers. I detta paketet ingår en heldag med speltid och en valfri burk läsk för att kickstarta födelsedagen! Vi ger födelsedagsbarnet en shout-out via vår instagram och givetvis går det även beställa till ett matpaket med pizza. Pris: 350kr per ungdom. 

Önskar ni något extra, funderar på att göra en bokning eller vill ni att vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar ert barnkalas? Tveka inte att höra av er i formuläret nedan.

Ring eller skriv till oss så berättar vi mer!

Barnkalas i Luleå
Barnkalas på Game:in i Luleå